7 9 5 6 6 10 10 8 9 4 4 english 11 10 9 9 6 millennium english 10 2008 7 10 7 8 6

Книги — морська глибина.
Хто в них пірнув аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить,
Дивнії перли виносить.
                              Іван Франко.

Пошук

Черпніть з джерела духовності!

пл. Міцкевича, 5 м. Івано-Франківськ

Молитва матерів за всіх

Впродовж п’ятирічної молитовної діяльності спільнота «Матері у молитві» церкви святого Миколая с. Ямниця Єзупільського деканату поряд з благаннями до Господа Бога про благословення дітей на духовний і фізичний розвиток, їх святий і непорочний життєвий шлях, підносить свої молитви до престолу Всевишнього у різних потребах, тобто – «за всіх і за все».

Сьогодні у складний для України час, коли на її Сході третій рік не припиняється кровопролитна війна, а найкращі сини і дочки віддають свої життя за її цілісність і соборність, ми єднаємо наші молитви з молитвами усіх християнських спільнот за мир, щасливе і безпечне життя на нашій багатостраждальній землі, а також взаєморозуміння між жителями в селі, злагоду і достаток у родинах, спокій та рівновагу кожної душі.

При цьому використовуються як молитви, які ширяться серед духовних спільнот, так і читання Святого письма, акафісти й вервиці. У цьому наміренні молимось, щоб Господь наш Ісус Христос захистив Україну від видимих і невидимих ворогів, припинив агресію і ненависть, зупинив навалу терористів та окупантів, викорінив з українського люду гнів і ненависть, що руйнують братолюбність, вселив у серця нашого народу любов один до одного та до своєї Батьківщини.

Своїми молитвами єднаємось із родинами, які у тривозі чекають повернення додому синів, чоловіків, батьків. Просимо у Господа Бога зцілення для поранених, звертаємось до Пресвятої Родини взяти під свій особливий захист усіх волонтерів, капеланів, полонених, допомогти відшукати безвісти пропавших і допровадити їх до отчого дому, щоб кожна мати знала, де її дитина, і змогла з нею спілкуватись чи словесно, чи через поминальну свічку.

Сила нашої колективної молитви служила потужним оберегом в складних військових ситуаціях для 33 синів – ямничан, які повернулися додому неушкодженими.

Свою духовну силу спільнота черпає: з колективної молитви, дякуючи Господу Богу за дар материнства, за опіку над нашими родинами, які віддаємо під Покров Богородиці; у прощах, які щомісячно організовуються до паломницьких відпустових місць Прикарпаття та Закарпаття (Крилос, Гошів, Лужки, Страдч, Погоня, Почаїв, Духова Криниця, Унів, Підгірці, Джублик та інші) так і за межами України (Свята Земля, Меджугор’є); з активної участі у з’їздах єпархіальних спільнот «Матері у молитві»; з реколекційних нічних чувань; щоденних особистих молитов та власних пожертв; з обміну досвідом щодо духовного зростання під час зустрічі піших колон паломників, які рухаються до святих місць дорогами, що проходять через Ямницю, та залучення до волонтерського руху при підготовці посилок-передач до Різдвяних і Пасхальних свят для воїнів АТО, а також усіх потребуючих.

Молимося за керівників держави, урядовців усіх рівнів та галузей, щоб Господь Бог обдаровував їх управлінським талантом, просвічував розум, надихав на чесну працю для добробуту народу на славу Божу та процвітання України.

Просимо в Господа Бога захисту для подорожуючих, усіх тих, що працюють за межами України, за вагітних жінок і щасливі пологи. Благаємо ласки збереження зачатих дітей та ласку розкаяння і прощення жінок, які дозволили вбити своїх дітей в лоні, а також звільнення усіх узалежнених від алкоголю, наркотиків, куріння, азартних ігор тощо.

Наші молитовні прохання дають свої плоди. Маємо достатньо свідчень про допомогу молитви у різних потребах: поступають у вузи наші діти; знаходять роботу потребуючі; піднімаються з лікарняних ліжок хворі; народжуються діти у сім’ях, які тривалий час не могли дочекатися поповнення у своїх родинах; успішно захищаються наукові дисертаційні праці тощо.

 

Ганна ПРЕЗЛЯТА.

 

Minecraft 2 sims 4 sex 5 GTA 5 online "Assassin's Creed" gta 5 Minecraft